• Frakt 69 kr • Fraktfritt över 1000 kr • 14 dagars ångerrätt • Leverans inom 3-5 dagar

Butiken

I hörnet av det lilla torget vid gågatan i Leksand finner du Lantliv, butiken med de knarrande trägolven och det trevliga bemötandet. En överraskande stor butik på ca 200m2. Här möter du en charmig blandning av möbler, belysning, kläder, porslin, presenter, textilier, tyger, accessoarer och bijouterier. Allt för dig som gillar lantlig inredning såväl som lite mer stilren modern. Fina presenter att ge bort hittar du också på Lantliv, om inte annat så är ett presentkort hos oss alltid uppskattat. Självklart får ni det fint inslaget i vackra paket!

Leverantörer

I takt med årstidernas växlingar och de årliga traditionerna presenteras aktuella produkter i inspirerande miljöer. Bland det stora antalet leverantörer finns bl.a Day Home, Tine K, Rif Design, Bruka Design, Cozy Room, Miljögården, Mateus, House Doctor, Olsson och Jensen, Klong, PB Home, Madam Stoltz, Day Birger ET Mikkelsen och L:a Bruket. Vi är även återförsäljare för Fogia och Furninova möbler som ni kan beställa genom oss.

Textilier

Vi erbjuder ett stort utbud av textilier på metervara i naturmaterial som bomull och linne – alla från noga handplockade leverantörer. Om du behöver hjälp med sömnad så syr vår sömmerska på beställning efter dina önskemål.

Öppettider

Vår butik är öppen vardagar 10-18 och lördagar 10-15.

Anmäl er till vårt nyhetsbrev och få 15% på ditt första köp! Avvisa